Fully featured low overhead profiler for Java EE and Java SE platforms.
Ultimate profiling and monitoring solution for Gradle, Maven, Ant, JUnit and TestNG.
Easy to use performance and memory profiler for .NET framework.

Profiler not showing all ports when using remote profiling

Moderators: Vladimir Kondratyev, Anton Katilin

Profiler not showing all ports when using remote profiling

Postby rlee@port » Wed Sep 13, 2017 1:40 pm

So I'm currently using the profiler on a server to profile some java processes remotely and when I'm using only the hostname, it does not return all the ports. I've seen it return only three and sometimes four. It's not always consistent.

I tried putting in the port specifically but it gives me an error saying that my agent is incompatible with the current version of profiler or its not configured to listen on port 10007.
That doesn't make sense as it is able to profile the other ports as well.

If I look at my .yjp/logs for that java process, it says
17.02-66 0.315: Profiler agent is listening on port 10007 so I assume it's working. Can someone help me?
rlee@port
 
Posts: 5
Joined: Wed Sep 13, 2017 1:32 pm

Re: Profiler not showing all ports when using remote profili

Postby rlee@port » Wed Sep 13, 2017 1:53 pm

Just to add on top, It looks like it might be related to ports but I'm not 100% confident since one the profiler was able to detect one java process but not the rest..

Code: Select all
17.02-66 219.190: error: exception in dispatchRequest(): java.io.EOFException
        at java.io.DataInputStream.readFully(DataInputStream.java:197)
        at java.io.DataInputStream.readLong(DataInputStream.java:416)
        at com.yourkit.runtime.HTTPServer.maybeHTTPRequest(HTTPServer.java:24)
        at com.yourkit.runtime.HTTPServer.dispatchHTTPRequest(HTTPServer.java:37)
        at com.yourkit.runtime.Core$4.run(Core.java:764)
        at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)

17.02-66 219.190: error: exception in dispatchRequest(): java.io.EOFException
        at java.io.DataInputStream.readFully(DataInputStream.java:197)
        at java.io.DataInputStream.readLong(DataInputStream.java:416)
        at com.yourkit.runtime.HTTPServer.maybeHTTPRequest(HTTPServer.java:24)
        at com.yourkit.runtime.HTTPServer.dispatchHTTPRequest(HTTPServer.java:37)
        at com.yourkit.runtime.Core$4.run(Core.java:764)
        at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)

17.02-66 249.220: error: exception in dispatchRequest(): java.net.SocketTimeoutException: Read timed out
        at java.net.SocketInputStream.$$YJP$$socketRead0(Native Method)
        at java.net.SocketInputStream.socketRead0(SocketInputStream.java)
        at java.net.SocketInputStream.read(SocketInputStream.java:152)
        at java.net.SocketInputStream.read(SocketInputStream.java:122)
        at java.io.BufferedInputStream.fill(BufferedInputStream.java:235)
        at java.io.BufferedInputStream.read1(BufferedInputStream.java:275)
        at java.io.BufferedInputStream.read(BufferedInputStream.java:334)
        at java.io.DataInputStream.readFully(DataInputStream.java:195)
        at java.io.DataInputStream.readLong(DataInputStream.java:416)
        at com.yourkit.runtime.HTTPServer.maybeHTTPRequest(HTTPServer.java:24)
        at com.yourkit.runtime.HTTPServer.dispatchHTTPRequest(HTTPServer.java:37)
        at com.yourkit.runtime.Core$4.run(Core.java:764)
        at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
rlee@port
 
Posts: 5
Joined: Wed Sep 13, 2017 1:32 pm

Re: Profiler not showing all ports when using remote profili

Postby Anton Katilin » Thu Sep 14, 2017 7:17 am

This is likely a timeout issue. Could you please provide the profiler log file in full.

Do you have a firewall? Please ensure it doesn't block the agent default port range 10001-10010 or otherwise hinders access to it.

Please also try connecting with SSH tunneling if you have SSH access to that machine:
https://www.yourkit.com/docs/java/help/ ... jsp#remote
Anton Katilin
 
Posts: 5575
Joined: Wed Aug 11, 2004 8:37 am

Re: Profiler not showing all ports when using remote profili

Postby rlee@port » Fri Sep 15, 2017 7:29 pm

When I try to post the log, it says its spam. Please help.
rlee@port
 
Posts: 5
Joined: Wed Sep 13, 2017 1:32 pm

Re: Profiler not showing all ports when using remote profili

Postby Vladimir Kondratyev » Mon Sep 18, 2017 6:44 am

Please send logs at support(at)yourkit.com

Best regards,
Vladimir Kondratyev
YourKit GmbH
http://www.yourkit.com
"Don't get lost in data, get information!"
Vladimir Kondratyev
 
Posts: 1444
Joined: Tue Aug 10, 2004 7:52 pm
Location: Düsseldorf, Germany

Re: Profiler not showing all ports when using remote profili

Postby rlee@port » Mon Sep 18, 2017 4:57 pm

Sent. Thank you
rlee@port
 
Posts: 5
Joined: Wed Sep 13, 2017 1:32 pm

Re: Profiler not showing all ports when using remote profili

Postby Anton Katilin » Tue Sep 19, 2017 7:12 am

We've just answered your email asking to provide more detail.
Anton Katilin
 
Posts: 5575
Joined: Wed Aug 11, 2004 8:37 am

Re: Profiler not showing all ports when using remote profili

Postby rlee@port » Tue Sep 19, 2017 3:42 pm

I Just replied on top of it. Thanks
rlee@port
 
Posts: 5
Joined: Wed Sep 13, 2017 1:32 pm


Return to Java Profiler

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 9 guests