Fully featured low overhead profiler for Java EE and Java SE platforms.
Ultimate profiling and monitoring solution for Gradle, Maven, Ant, JUnit and TestNG.
Easy to use performance and memory profiler for .NET framework.

Problems loading snapshots.

Moderators: Vladimir Kondratyev, Anton Katilin

Problems loading snapshots.

Postby Henrik » Wed Jun 17, 2009 11:18 am

Hello.
I have trouble opening a captured snapshot.

When I chose to take a snapshot with YourKit 4.0.2 ill get an error. It saves a snapshot but shows a message box that states that the snapshot isn’t a valid file.

I also get a notification in YourKit that there have been an internal error in the profiled application just before the snapshot fails to show.

I have uploaded snapshot, and log files this day to your ftp server (Henrik.zip).

Is there anything I might have missed?

/Henrik
Henrik
 
Posts: 1
Joined: Wed Jun 17, 2009 9:33 am

Re: Problems loading snapshots.

Postby Vladimir Kondratyev » Fri Jun 19, 2009 4:20 pm

Dear Henrik,

we are investigating this issue. Unfortunately without test case which reproduces this crash, it's _extremely_ hard to fix this problem. Couldn't you please provide us AgdaPS.exe which reproduces the crash? We just need compiled executable without any source code. We can sign NDA if needed.

Thank you in advance.
Vladimir Kondratyev
 
Posts: 1444
Joined: Tue Aug 10, 2004 7:52 pm
Location: Düsseldorf, Germany

Re: Problems loading snapshots.

Postby Vladimir Kondratyev » Tue Jun 23, 2009 8:50 am

Dear Henrik,

just a follow-up to my previous post. Can you provide us application which reproduces the crash?
Vladimir Kondratyev
 
Posts: 1444
Joined: Tue Aug 10, 2004 7:52 pm
Location: Düsseldorf, Germany

Re: Problems loading snapshots.

Postby Vladimir Kondratyev » Wed Jun 24, 2009 5:35 pm

We have just released version 4.0.3 which should fix this issue http://www.yourkit.com/.net/profiler/index.jsp. Please try it and confirm that the problem is gone.
Vladimir Kondratyev
 
Posts: 1444
Joined: Tue Aug 10, 2004 7:52 pm
Location: Düsseldorf, Germany

Re: Problems loading snapshots.

Postby Tobbe » Fri Oct 30, 2009 10:54 am

Hi

We would like to "reopen" this issue. When taking a snapshot we get "internal error" and when trying to open the saved snapshot it says "not a valid snapshot". This is in version 4.5.4
Tobbe
 
Posts: 72
Joined: Thu Feb 21, 2008 11:08 am

Re: Problems loading snapshots.

Postby Vladimir Kondratyev » Fri Oct 30, 2009 3:30 pm

Please do the following steps:

1) Delete all files in %USER_HOME%\.ynp\log directory
2) Reproduce internal error
3) Send us all the files in %USER_HOME%\.ynp\log directory

Please do not try to load corrupted snapshot. It will be much much better if you provide us application which reproduces internal error.
Vladimir Kondratyev
 
Posts: 1444
Joined: Tue Aug 10, 2004 7:52 pm
Location: Düsseldorf, Germany


Return to .NET Profiler

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests