Fully featured low overhead profiler for Java EE and Java SE platforms.
Ultimate profiling and monitoring solution for Gradle, Maven, Ant, JUnit and TestNG.
Easy to use performance and memory profiler for .NET framework.

IIS Applications not showing up in Monitor Applications list

Moderators: Vladimir Kondratyev, Anton Katilin

IIS Applications not showing up in Monitor Applications list

Postby kylemalcharek » Fri Jan 18, 2008 5:35 pm

I'm running into an interesting issue with YourKit Profile 3.0 for .NET on a couple of machines.

On my Vista box, I start YourKit, enable profiling, and select File -> Profile ASP.NET Application, and open up a local website, but no IIS applications show up in the profiled applications list.

Microsoft Management Console applications do show up in the list, however. Also, when I choose File -> Connect To Remote Application and enter my computer name into the dialog, it does recognize the IIS application (as well as any MMC or other .NET applications I have running).

On my Server 2003 box I'm experiencing the same issue, except that MMC applications are NOT showing up in the profiled applications list. I can still select the local machine using Connect To Remote Application and all of the applications are found.

Also, the demo application does show up in the profiled applications list on both machines.

Has anyone else run into similar issues?
kylemalcharek
 
Posts: 2
Joined: Fri Jan 18, 2008 4:51 pm

Postby Vladimir Kondratyev » Mon Jan 21, 2008 12:27 pm

Thank you for bug report. We are investigating this issue.

Best regards,
Vladimir Kondratyev
YourKit, LLC
http://www.yourkit.com
"Don't get lost in data, get information!"
Vladimir Kondratyev
 
Posts: 1444
Joined: Tue Aug 10, 2004 7:52 pm
Location: Düsseldorf, Germany

Postby Anton Katilin » Wed Jan 23, 2008 7:51 pm

Hello,

Could you please confirm that the problem is fixed in recently released 3.0.1:
http://www.yourkit.com/.net/profiler/index.jsp

Best regards,
Anton
Anton Katilin
 
Posts: 5576
Joined: Wed Aug 11, 2004 8:37 am

Postby kylemalcharek » Wed Jan 23, 2008 9:41 pm

Yup, looks like it's working correctly now. Thanks very much!

Cheers,
-Kyle
kylemalcharek
 
Posts: 2
Joined: Fri Jan 18, 2008 4:51 pm

Postby Anton Katilin (YourKit) » Wed Jan 23, 2008 10:00 pm

Hi Kyle

Thank you very much for the feedback.

Best regards,
Anton
Anton Katilin (YourKit)
 
Posts: 157
Joined: Wed Aug 15, 2007 9:09 pm


Return to .NET Profiler

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron